Setting Sail for Cancer juli 2014 - juni 2016

Luc Overtoom zeilde de wereld over en heeft voor VUmc CCA 361.612,00 euro opgehaald
Als ode aan mijn vrouw Trudy heb ik deze wereldreis ondernomen met als extra drive de missie om gelden te genereren voor VUmc CCA. De reis heeft 2 jaar geduurd. In ben vertrokken op 27 juli 2014 en teruggekomen op 25 juni 2016.

Ik heb heb met 36 opstappers op verschillende trajecten gevaren die allemaal 2500 euro overmaakten aan de VUmc CCA ten behoeve van onderzoek naar Therapie op maat voor kankerpatienten.

“Bij mijn echtgenote Trudy Berkhout was in 1997 borstkanker geconstateerd en later werden diverse uitzaaiingen vastgesteld. Zij heeft meerdere behandelingen, waaronder bestraling en chemotherapie ondergaan, maar uiteindelijk is zij in september 2011 overleden. Ook door een bijzondere relatie met Prof. Bob Pinedo heeft Trudy zich ingezet om een bijdrage te leveren aan het VUmc CCA informatiecentrum voor patiënten met kanker.
Ik heb, ook als dank aan de medische zorg, hiervoor een bijdrage willen leveren door het project Setting-Sail for Cancer Research te wijden aan het CCA."

Bekijk ook

Luc Overtoom

Luc Overtoom

T. 06 - 12 123 591

Setting Sail for cancer research

Setting Sail for cancer research

In juni 2014 vertrekt Luc Overtoom voor zijn solo zeilreis rond de wereld. Als een ode aan Trudy, zijn overleden vrouw die 14 jaar voor kanker is behandeld in VUmc, heeft hij een speciale drive en missie om fondsen te werven voor het onderzoek naar kanker.

Route

Map Setting Sail

Nog
dagen tot Luc terug komt!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nieuws

28 juni 2016

25 juni Luc aangekomen in de haven van Amsterdam

" De tocht is volbracht"

07 april 2016

De Cardo vaart uit naar New York

Vandaag, 7 april, is de Cardo uitgevaren van Sint Maarten naar New York. Binnen drie weken verwacht schipper Luc Overtoom daar aan te meren.

26 februari 2016

Aankomst in St Maarten aan einde 10e etappe

De Cardo is op vrijdag 26 februari binnengelopen in de haven van Margot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.
 
Make your donation
Make your donation
 
Join us in your holiday
Join us in your holliday
 
Check our sponsors
Sponsors
 
Follow us and keep in touch
Follow us and keep in touch
  • Sponsors